Vad är minsta hyresperiod?
Minsta hyresperiod är 7 dagar. Vi har incheckning alla dagar i veckan.


Vi tar hänsyn till att du ska kunna hitta bästa pris på flygbiljetter. Med detta system blir du också mer flexibel när du ska söka efter flygbiljetter då priserna kan skilja sig beroende på vilka dagar man söker.

När betalar jag?

När vi har kommit överens om en hyresperiod, skickar vi ett kontraktsförslag till er. En bokningsavgift på 20% betalas i samband med kontraktskrivningen. Resterande summa betalas in 60 dagar innan ankomst.

Hur betalar jag?

Med banköverföring i SEK till vårt svenska bankkonto som du får i samband med kontraktskrivningen. I dagsläget har vi ingen möjlighet till kortbetalning. 

Hur hittar vi till huset?

Kommer ni med flyg till Phuket, så kan vi ordna transport med en chaufför som vi samarbetar med. Huset ligger i hörnan av gatorna Soi Pattana/Soi Takded i Rawai. Husets position går att hitta på Google maps här. 

Vad är adressen till huset?

19/16 Moo 4 Rawai, Muang
Phuket 83130
Thailand

Hur många bäddar finns det i huset?

Tre dubbelsängar, vilka man i sovrum 2 och 3 kan flytta isär. I alla rum kan man få in en extrasäng i form av en tjock uppblåsbar madrass. Max 4 extrabäddar totalt i huset, förutom en spjälsäng.

Husets storlek?

Tre sovrum, varav ett Masterbedroom, alla med egna badrum. Två sovrum har direktutgång till pool- och trädgårdsområdet. Ett vardagsrum med direktutgång till poolen och Salan.  Köket är placerat i ett eget hus på tomten, där två väggar är helt öppningsbara. Känns som att sitta ute och äta. Den totala boytan är 140 m2.

Hur långt är det till stranden?

Det finns fler stränder att välja mellan, det tar ca 10 -20 min med Tuktuk/egen moped/bil, beroende på vilken strand man för dagen väljer.

Är det insyn på tomten?

Tomten är omgärdad av en mur som skyddar mot insyn. Det finns inga höga hus i närheten som kan se in på tomten. Du kan sola och bada helt privat i den härliga poolen.

Finns det restauranger i närheten?

Gott om lokala, enkla, genuina och därmed mycket billiga Thairestauranger, inom 300 – 1000 m. Alla har take away om man önskar. En rätt kostar mellan 60 – 150 THB.

Önskar ni äta ”Hotellfrukost” någon dag, så finns möjlighet på Rawai Princess Hotel, ca 1000m från huset. Där serveras frukostbuffé för 150 THB/pers

Hur transporterar vi oss enklast?

Flera grannar driver Taxirörelse. Kontaktuppgifter till dem finns i huset. Det finns också flera uthyrningsfirmor för bilar, motorcyklar och mopeder i närmsta omgivningen.

Om mitt barn behöver läkarvård?

Det finns en barnläkare på gångavstånd, ca 400 m. ”Child care clinic”. Men prata med ert försäkringsbolag för säkerhets skull, om de har andra direktiv.

Om jag som vuxen behöver läkarvård?

Kontaktuppgifter till lokal läkare finns i informationsbladet i huset. På Phuket finns även ett internationellt sjukhus. 

Jag har hört att det är svårt att hitta färskt bröd i Thailand, stämmer det?

Det kan vara knepigt. Men ca 1 km från huset ligger ett bageri som har färskt bröd varje dag. Där kan man också äta frukost till en billig penning om man önskar.

Hur ser det ut runt omkring i omgivningen?

Det är en genuin inhemsk omgivning. Det är i princip endast lokalbefolkning som bor runt omkring huset. Inte på något sätt ”turistigt”. Turistkänslan kan man få snabbt om man åker till Kata, Karon, Kamal eller Patong, tar mellan 20 – 30 min med moppe eller Tuktuk.

Behöver jag visum?

Stannar du i Thailand under 30 dagar behöver du inget visum utan fyller i en ankomstblankett på flyget (tappa inte bort utresedelen!) och får en stämpel i passet.