Huset ligger i Phukets södra del som heter Rawai. Byggnadsstilen kallas Balistil och har ett vardagsrum och tre stycken sovrum. Varje sovrum har dubbelsäng och egen dusch och toalett.

Sängarna i två av rummen (ej master bedroom) är möjliga att dra isär för att skapa två enkelsängar.

Köket ligger i ett eget hus mitt emot salan(paviljongen) och däremellan ligger en saltvattenpool med Jacuzzi. Möjlighet till max 4 extrabäddar i huset finns.

Köket är fullutrustat med keramikhäll, ugn, microugn, kyl/frys, vattenautomat och ismaskin m.m. Det går att öppna upp glasväggarna i köket från två håll vilket ger en känsla av att sitta utomhus och äta. Givetvis är köket utrustat med AC också.

Huset har genomgående mycket hög standard med AC i samtliga rum, 40″ platt-TV med surroundljud. TV:n har en Chromecast så att du som gäst kan streama upp dina favoritprogram upp på teven. Trådlöst fungerande internet (25Mbit/s) finns. Två stycken säkerhetsboxar finns också i huset.

Denna villa passar utmärkt för generationsboende och/eller att fler familjer delar på boendet, då det erbjuder stora möjligheter till att vara privat.

Boytan är på ca 140 kvm och uteplats och poolområdet ca 110 kvm, i övrigt trädgård med blommande träd och buskar. Poolområdet (den delen av tomten används mestadels) är helt skyddad från insyn.

Två gånger i veckan kommer en av Phukets mest ansedda poolfirmor och servar poolen för att säkerställa en hög och välkomnande kvalitet på poolen. Trådgården sköts regelbundet av vår trädgårdsmästare. 

Poolområdet innehåller följande:

  • Privat pool på 8 x 4 meter
  • Jacuzzi
  • Tre stycken solstolar
  • Utomhusdusch
  • Sala (uteplats) under tak med takfläkt, rottinggrupp med en soffa, tre fåtöljer, en hängstol i rotting och bord.

Parkeringsplats finns på tomten med plats för två bilar bakom en låsbar grind.